Over ons
Verzekeringen assurantiën  Hypotheken

Van den Berg verzekeringen B.V.

Wilhelminastraat 29

Telefoon en Fax: 0487-571213   

Email: info@vandenberg-verzekeringen.nl

www.assurantiekantoor-vandenberg-dreumel.nl

Kvk:10033886

Van den Berg B.V. dreumel Vertrouwd verzekerd! Bel ons Voor een Vrijblijvende kennismaking Bij u thuis of bij ons op kantoor: 0487-571213 Doorzoek deze gehele website
Home Over ons Verzekeringen Contact
dreumel
HomeRuim 65 jaar tot uw dienst

OVER VAN DEN BERG VERZEKERINGEN B.V.

Van den Berg verzekeringen is een familiebedrijf dat inmiddels meer dan driekwart eeuw actief is. In 1947 is het bedrijf opgericht door Theodorus van den Berg. In eerste instantie gespecialiseerd in verzekeringen voor de agrarische sector in het Land van Maas en Waal en de provincie Gelderland.

In 1986 is van de Berg verzekeringen overgenomen door de huidige eigenaren Ton en Mari van den Berg. Het bedrijf is sinds die tijd verder gegroeid tot een gerenommeerd assurantiekantoor voor zowel de particuliere als zakelijke klant. U kunt bij Van den Berg verzekeringen terecht kan voor alle soorten particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

ONAFHANKELIJK TUSSENPERSOON

Van den Berg verzekeringen B.V. Dreumel is een onafhankelijk tussenpersoon. Dat wil zeggen dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde verzekerings maatschappij. Het voordeel voor u is dat u

DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

In de onderstaande dienstverleningsdocumenten, de DVD’s, geven we u een gedetailleerde beschrijving van onze werkzaamheden.

1

Onze dienstverlening met betrekking tot het afdekken van risico’s

2

Onze dienstverlening met betrekking tot de aanvraag van een hypotheek

3

Onze dienstverlening met betrekking tot het opbouwen van vermogen

Belt u ons op (0487) 571213

CONTACT OPNEMEN

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem contact op!

Contact